AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Kemalpaşa İlkokulu

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YILINDA TÜM KAHRAMANLARIMIZI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

Şbt

OKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI YAPILDI

Şbt

OKULUMUZDA 6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE YAŞANAN DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI ANMAK VE DEPREM GERÇEĞİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN DEPREM FARKINDALIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

OKULUMUZDA DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KIŞ ŞENLİĞİ HAVASINDA GEÇTİ

Ock

OKULUMUZDA GÖREV YAPAN SINIF ÖĞRETMENİ HASAN ERDAL YAĞLI EMEKLİ OLUYOR.

Ock

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında şehit yakınları ziyaret edildi.

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Okulumuzda Halk Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde Açılan Kurslar

Ekm

Kaymakamımız Baha BÜYÜKKAYMAKCI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN Okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda 112 ekipleri tarafından öğrencilerimize eğitim verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçe geneli düzenlenen satranç turnuvası okulumuzda düzenlendi.İlcemiz ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında verilecektir. Turnuvaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN ve Şube Müdürlerimiz Kadir TABİK ve Yıldırım BEŞKARDEŞ de katıldılar.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlikle öğrencilerin "Afete Hazırlık" konusunda farkındalıklarının artırılması amaçlanmıştır. Etkinlik sonrasında öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi verilmiş ve tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verilmiştir.

Eyl

İl Millî Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Türkmen ve   İlçe Millî Eğitim Müdürümüz sayın Ercan Gültekin okulumuzu ziyaret ettiler.