AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Kemalpaşa İlkokulu

Kemalpaşa İlkokulu

HACIYAHYA MAH. KEMAL PAŞA CAD. NO 17 GÜMÜŞHACIKÖY / AMASYA
Vizyon
Kemalpaşa İlkokulu olarak vizyonumuz; ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Kemalpaşa İlkokulu olarak misyonumuz; işinden zevk alan, güler yüzlü, başarılı olmayı hedefleyen "biz" bilincine sahip, sevgi dolu, kendilerini seven, kendilerine güvenen, kendileriyle barışık olmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 2019-2020 eğitim öğretim yılında eTwinning projeleri yürütülmüş olup, 9 Avrupa kalite etiketi,11 ulusal kalite etiketi olmak üzere toplam 20 kalite etiketi ödülü kazanmıştır.
Başlama= 08:35 Bitiş= 15:10
Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yürüme olarak sağlanmaktadır.
4 köy yerleşim yerinden 21 öğrenci taşıması yapılmaktadır.
Gümüşhacıköy ilçe merkezinden öğrencilerimiz okulumuza gelmektedirler.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Amasya ili Gümüşhacıköy İlçe merkezinde olup, il merkezine 57 km uzaklıktadır.
Okulumuzda 300-350 aralığında öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Akıl ve zeka oyunları üzerine öğrencilerimizin il ve ilçe dereceleri bulunmaktadır.Okulumuzda Akıl ve Zeka oyunları kursu sürekli açılmaktadır. Okul bahçemizde bulunan halı sahada her yıl futbol kursu açılmaktadır.Oğrencilerimiz aktif olarak furbol becerileri almaktadırlar.
Okulumuz öğretmenleri STEM kursuna katılmışlardır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda eTwinning projeleri yürütülmektedir. Avrupa ve ulusal kalite etiketi alan projelerimiz vardır. Ayrıca okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren eTwinning School etiketine sahiptir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ okul eğitimi KA101 projeleri yazılmakta olup, değerlendirme kriterlerini sahip projelerimiz mevcut fakat bütçe yetersizliği nedeniyle henüz proje yürütülememiştir.
Diğer Hususlar
Ayrıca okulumuzda müzik kursları açılmaktadır. Özellikle saz kursuna katılan her yıl 30 öğrencilik kontenjanımız olmaktadır. Resim kursu 2 grup olarak açılmakta her grupta 25 öğrenci yer almaktadır.